Dansage verbindt massage, muziek en beweging in een bijzondere en dynamische massagestijl

Wanneer heb je écht een rustmoment voor jezelf?
Waarbij lichaam en geest kunnen opladen en ontladen.
Een ontspanningsmassage  op muziek ontstresst én geeft energie.
Even helemaal niets hoeven, ook je spieren niet,
zodat je vitaler de deur uitstapt.


Waarom een Dansage?

  • Meerdere zintuigen worden geprikkeld
  • Niets moeten, enkel ontvangen
  • Opgaan in de flow van de muziek
  • Rustiger hoofd
  • Beter slapen
  • Versterking immuunsysteem
  • Betere doorbloeding
  • Minder stress
  • Energie boost

Wat houdt een In het NU Dansage in?

Dansage is een bijzondere massagestijl waarin massage, muziek en beweging samen smelten. Tijdens de Dansage massage worden de dynamiek, intensiteit en flow van de muziek vertaald naar vloeiende en intense massagebewegingen. Muziek is emotie, massage is aanraking! Je beleeft de muziek met je totale zijn.

Bij ontvangst neem je plaats in een voetenbad. Tegelijkertijd overleg ik kort de massage met jou en hoe je op dat moment in je lijf zit. Wil je een volledige lichaamsmassage of liever alleen specifieke lichaamsdelen, zoals rug en nek? Dit kan bij klachten helend werken, omdat er dan meer tijd besteed kan worden aan spieren en zenuwen die vast zitten of om een andere reden aandacht vragen. Ik masseer intuïtief, waarbij ik voel waar het lichaam om vraagt. Op muziek, maar indien gewenst ook in stilte. Mijn Dansage ontspanningsmassage is een combinatie van Dansage en allerlei andere massagetechnieken die ik in de loop der jaren geleerd heb, geworden tot een vloeiend geheel.

Vanuit ontspanning loslaten...
Een Dansage ontspanningsmassage geeft energie plus ontspanning en vraagt geen inspanning van jou. Je hoeft enkel te ontvangen en nergens aan te denken. Het kan zijn dat bij mijn ontspanningsmassage onbedoeld emoties vrijkomen of andere lichamelijke sensaties ervaren worden. Laat het gebeuren. Dit hoort bij het in ontspanning loslaten van wat vast zat. Je voelt je daarna altijd lichter.

Prijs Dansage ontspanningsmassage: 1,5 uur - 85 euro


Ervaringen van cliënten

Herken jij dit?


Altijd maar in je hoofd zitten

Onrust ervaren

Slecht slapen

Weinig lichaamsbewustzijn

Fysiek ongemak

Snel geprikkeld zijn

Altijd maar bezig met de ander


Dansage - De Muziek

Dansage verbindt massage, muziek en beweging in een bijzondere massagestijl. Met muziek voegen wij  een extra element toe aan deze massagetechniek. De Dansage onderarm techniek vertaalt de dynamiek naar het lichaam. De muziek stuwt als het ware de massagebewegingen waarin het tempo, het ritme en de flow in de muziek van belang zijn. Ervaring leert dat Dansage meer energie geeft maar daarnaast ook ontspannend werkt. De afstemming op het lichaam is hierbij essentieel. Ik heb speciaal hiervoor een prachtige muziekcompilatie gemaakt.

“Dansage, Muziekbeleving in diepere lagen”

Dansage - De Flow

De flow maakt de Dansage uniek, waarbij de masseur een soort instrument is die de klanken van de muziek vertaalt in beweging, De massageflow! Je beleeft de muziek door de intense massagebewegingen die over het lichaam stromen. Meerdere zintuigen worden hierbij geprikkeld wat zorgt voor een diepere ontspanning. Kortom, je wordt meegenomen in een dynamisch geheel waarbij de masseur een wordt met de muziek.

“Een minivakantie voor lichaam en geest! Dansage tells a story through movement”