Hallo!

Ik ben Anita Broersen en gelukkige eigenaar van massagepraktijk In het Nu en tot voor kort vele tientallen jaren werkzaam in de zorg, waarbij ik een bijdrage mocht leveren aan het dagelijks leven van mensen met dementie binnen het verpleeghuis. Ook heb ik, vanuit de antroposofie, ervaring op mogen doen bij jongeren met een licht verstandelijke beperking. Persoonlijke aandacht en het 'zorgen voor' is een groot onderdeel van mijn leven. Waarbij ik vanuit warme betrokkenheid en oprechte interesse graag de verbinding met de ander aan ga. Na een weloverwogen beslissing heb ik afscheid genomen van de zorg en ben ik volledig voor mijn eigen praktijk gegaan, om op een andere manier mijn missie te vervullen.

Heling, door liefdevolle aanraking

Vele jaren geleden liep ik tegen een oud persoonlijk stuk aan uit mijn jeugd waardoor ik, uiteindelijk, terecht kwam bij een massagetherapeut. Ik heb zoveel baat gehad aan de combinatie van luisteren, bewustwording en de warme zachte aanraking van mijn lijf. Het heeft mij gebracht tot wie ik nu ben. Juist die liefdevolle aanraking heeft mij geraakt en mij er toe gezet om dit mooie vak ook te willen leren en uit te gaan dragen. Ook helemaal passend in combinatie met mijn ervaring als verzorgende, waarbij een zachte massage/aanraking van de huid zoveel mooie dingen brengt.

Ik geef jou wat jij NU nodig hebt

De behandelingen binnen mijn praktijk zijn vooral gericht op ontspanning, maar waar ook ruimte kan zijn voor een luisterend oor of bewustwording van wat je lijf je te vertellen heeft. Hoe is het NU met je en wat heb je op dit moment nodig.

Het aanraken vanuit aandacht leidt iedere keer weer tot bijzondere en speciale momenten. Het geeft ook mij een tevreden gevoel als mijn cliënt, soms in alle stilte de rustgevende praktijkruimte verlaat. Om naderhand in verwondering aan te geven dat een intens gevoel van ontspannenheid of een inzicht vanuit bewustwording zich aandiende. Aanwezig zijn in het Nu, in eigen lichaam. Zo helend en verrijkend.

Nieuwsgierigheid mijn drijfveer

Zowel op persoonlijk als professioneel vlak ben ik nieuwsgierig van aard. Vanuit warme betrokkenheid vraag ik je graag 'Wat heb jij Nu nodig? Hoe voelt je lichaam zich op dit moment? Om van daaruit in gesprek te gaan en zien wat voor behandeling we aangaan. Ook als je van te voren al iets ingepland had. Wat voor mij ook belangrijk is het blijven door ontwikkelen, op zoek naar verdieping en wat valt er nog meer te ontdekken binnen dit prachtige vak is een uitdaging voor mij.