Ruimte in je hoofd
reset je ' harde schijf '

Access Bars zijn energiebanen die met elkaar verbonden zijn via 32 punten op je hoofd.

Hierin liggen al onze gedachten, gevoelens en emoties opgeslagen.

De zachte en pijnloze aanraking van deze punten zorgt ervoor dat de geblokkeerde banen weer gaan stromen.

Zo kan het op diverse gebieden in je leven óók weer gaan stromen.

Effectief en rustgevend. Kleding kan voor deze sessie aan blijven.

Werkt vaak door tot 3 á 4 weken na de behandeling.


Waarom een Access Bars behandeling?

  • Rust in je hoofd
  • Beter slapen
  • Minder stress
  • Ruimte maken voor nieuwe ideeën
  • Minder piekeren
  • Kalmer reageren
  • Met meer gemak tegenslag aangaan
  • Meer energie
  • Diepere ontspanning

Wat zijn Access Bars en wat doen ze? 

Alle ervaringen die je in je leven meemaakt, leuke en niet leuke, sla je op in je lichaam en geest. Op je hoofd zitten 32 energiepunten (de Access Bars) die met al deze ervaringen, gedachten, emoties en overtuigingen in verbinding staan. Ze zijn ook onderling met elkaar verbonden, via energiebanen.

Veel van deze gedachten en overtuigingen kunnen belemmerend zijn en drukte, chaos en/of stress veroorzaken in je hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen, creëren op den duur blokkades. Hierdoor raken energiebanen 'verstopt'. Door deze blokkades kun je psychische, emotionele en/of fysieke klachten ontwikkelen.

Een Bars behandeling zorgt ervoor dat de overbodige rommel wordt opgeruimd en dat de blokkades in je energiebanen opgeheven worden. Dit zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd. Zo kun je je richten op dat wat belangrijk is, met meer energie en vermindering van aanverwante klachten.


Wat houdt een Access Bars behandeling in?

Je gaat, met je kleding gewoon aan, liggen op de massagetafel, met je hoofd op een kussen. Ook worden je knieën en rug ondersteund, om te zorgen dat je comfortabel ligt. En krijg je, als je dat fijn vindt, een deken over je heen. Tijdens de sessie kun je je ogen open of dicht houden. Dit maakt voor de werking niets uit. Je hoeft verder niets te doen of over na te denken.

Tijdens de behandeling, die ongeveer 1 uur duurt, plaats ik mijn vingers op verschillende punten (de bars) op je hoofd. De zachte en pijnloze aanraking zorgt ervoor dat je hoofd en lichaam zich ontlaadt. Het kan zijn dat je tijdens de sessie sensaties ervaart in je lichaam. Dat je het een beetje koud krijgt, of juist diepe ontspanning voelt. Wellicht merk je dat je in slaap valt. Laat het gebeuren. Het heeft geen effect op de werking van de behandeling.

De effecten van de behandeling
Een effect kan direct merkbaar zijn. Bijvoorbeeld door een ontspannen lijf, minder gedachten in je hoofd of het diep en goed slapen die avond. De impact kan ook pas op een later moment, subtiel, merkbaar worden. Dat je ineens opmerkt dat het piekeren over een bepaald dilemma gestopt is. Of dat je niet meer zo snel oververhit reageert op zaken die jou eerder nog snel konden triggeren. Soms lijkt het alsof je geen enkel verschil merkt. En toch is er dan (weer) iets in beweging gezet. Alleen valt dat cognitief niet te verklaren. De behandeling werkt vaak nog 3 á 4 weken door. 

Voor iedereen geschikt. Ook voor (jonge) kinderen.

Prijs Access Bars : 60 euro
Duur: 1 uur

Prijs KIDS Access Bars : 35 euro
Duur: 30-45 minuten


Ervaringen van cliënten


Herken je dit?

Ben je altijd druk in je hoofd?

Slaap je slecht?

Vind je het lastig om te ontspannen?

Maak je vaak lijstjes van wat je allemaal nog moet doen?

Wil je graag alles perfect doen?

Heb je de neiging om te focussen op wat er nog niet goed gaat?


Wat zegt de wetenschap erover?


De Access Bars - Thema's

De Access Bars - Wetenschappelijk uitgelegd